Abbiamo bisogno del tuo aiuto!
Kemi nevojë për ndihmën tuaj!
Stele Scanderbeg Teuta Trento

RACCOLTA FONDI

L’associazione Teuta lancia un’iniziativa per la raccolta dei fondi per

La stele di GIORGIO CASTRIOTA SCANDERBEG a Trento

Nel giardino Alexander Maximilian I nel quartiere di Cristo Re

L’associazione Culturale Donne Albanesi in Trentino “TEUTA” – APS, ha ricevuto il permesso dal Comune di Trento per mettere una stele dedicata all’eroe nazionale albanese.

MBLEDHJE FONDESH

Shoqata Teuta nis një iniciativë për ngritje fondesh për

Monumentin e GJERGJ KASTRIOT SKËNDERBEUT në Trento

Në parkun publik Alexander Maximilian I në lagjen Cristo Re

Shoqata kulturore “Gratë Shqiptare në Trentino – TEUTA” mori nga Bashkia e Trentos lejen për të vendosur një monument përkujtimor kushtuar heroit kombëtar shqiptar.

RINGRAZIAMENTI

L’associazione Teuta ringrazia per la generosa offerta

FALENDERIM

Shoqata Teuta falenderon nga zemra për ofertat

Senza il Vostro contributo
questo progetto non si sarebbe mai realizzato!!!

Pa mbështetjen Tuaj
ky projekt nuk do të kishte sukses!!!

INAGURAZIONE

Il giorno 12 settembre la posa della prima pietra e inizio della campagna di raccolta fondi.

PËRURIMI

Në datën 12 shtator u vendos guri i parë dhe u hap fushata për mbledhjen e fondeve